Se apropie a doua ediție a “Balului Pescarilor” de la Târgu Jiu. Evenimentul special va fi organizat la Dolce Vita Ballroom.
Vineri, 22 noiembrie, iubitorii de pește, și nu numai, sunt așteptați la o petrecere pe cinste. Spre deosebire de ediția precedentă, pofticioșii vor avea parte și de un “colț tradițional”, care va beneficia și de preparate de porc, pui și oaie.
Alexandru Motoc, managerul restaurantului Dolce Vita Ballroom
Și pentru că este perioada promoțiilor, și reprezentanții Dolce Vita Ballroom au o ofertă specială pentru participanții la eveniment, în perioada 11-18 noiembrie.
Alexandru Motoc, managerul restaurantului Dolce Vita Ballroom
Atmosfera de excepție va fi întreținută de artiști pe măsură. Pe lângă nume cunoscute pe plan local și regional, invitat special este Nikos Drăgulina.
Alexandru Motoc, managerul restaurantului Dolce Vita Ballroom
În funcție de rezervări, pentru că locurile sunt limitate, meniul poate fi achitat până joi, 21 noiembrie.
Cătălin Pasăre