Aparegio Gorj continuă acțiunile de recupare a datoriilor restante

Echipe din cadrul Serviciului Încasări Debite/Recuperări Creanțe/Debranșări au desfășurat o acțiune de debranșare în localitatea Târgu-Jiu , strada Tismana.

Operatorul face un apel la spiritul civic și îndeamnă clienții:persoane fizice, asociații de proprietari și persoane juridice, să achite facturile la apă, așa cum își achită și alte facturi la utilitățile publice. Plata facturilor se poate efectua prin metodele de plată regăsite pe site-ul societății sau la casieriile operatorului.

Sistarea furnizării apei potabile creează discomfort și din acest motiv Aparegio Gorj, încearcă evitarea situațiilor de acest gen oferind posibilitatea achitării plății debitelor cu termenul de scadență depășit.

Reamintim tuturor utilizatorilor din aria de operare că plata facturilor trebuie efectuată cu prioritate, pentru a nu crea disconfort și pentru a menține în continuare o bună colaborare, având în vedere că rebranșarea la sistemul de alimentare cu apă se face contracost (tarif sigilare/desigilare, blindare/deblindare, debranșare/rebranșare), a transmis Aparegio Gorj.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *