Autoturism în valoare de aproximativ 150.000 lei, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni cu ajutorul aplicaţiei eDAC

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în zona de competență un autoturism căutat de către autoritățile din Olanda, aflat în posesia unui cetăţean român.

În data de 23.10.2024, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în Olanda, condus de către un cetățean român.

În urma verificărilor efectuate în aplicaţia eDAC, colegii noştri au constatat că autoturismul figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Olanda.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 150.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *