Accident între un autoturism și un troleibuz în Târgu Jiu

În seara zilei de miercuri, 23 octombrie, a avut loc o tamponare între un autoturism marca VW Golf și un troleibuz, în zona CAM.

Din primele informații, șoferul autoturismului nu a păstrat distanță de siguranță și a lovit în spate troleibuzul.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

UPDATE

În această seară, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 54 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din localitate, ar fi intrat în coliziune cu un troleibuz care circula regulamentar în fața sa, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

În urma testării bărbatului de 54 de ani cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,28 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus de polițiști la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul a lovit cu pumnii un tânăr, în vârstă de 24 de ani, participant la traficul rutier, fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.În continuare, polițiștii efectuează cercetări.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *