Centru de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii, în municipiul Craiova

Prin eforturile Primăriei Craiova, se va implementa un centru de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii. Noul proiect finanțat din fonduri europene a fost aprobat pentru Direcția Generală de Asistență Socială Craiova.

Este vorba despre “Servicii comunitare pentru copii și familii în vederea prevenirii separării și în vederea susținerii reintegrării în familie a copiilor proveniți din sistemul de protecție specială”.

Prin implementarea acestui proiect se urmărește lărgirea accesului egal și în timp util la servicii de calitate, sustenabile și la prețuri accesibile, inclusiv servicii care promovează accesul la locuințe și îngrijire orientată către persoane.

De asemenea, proiectul asigură asistență medicală, precum și promovarea accesului la protecție socială, acordând o atenție deosebită copiilor și grupurilor defavorizate, îmbunătățirea accesibilității, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități, și a eficacității și rezilienței sistemelor de sănătate și a serviciilor de îngrijire pe termen lung.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *