Festivalul “Toamnă, natură și culoare” începe astăzi, în Rovinari

Autoritățile din Rovinari au organizat un festival dedicat toamnei, intitulat Festivalul “Toamnă, natură și culoare”. Acest eveniment începe astăzi, 18 octombrie, și se va încheia duminică, 20 octombrie. Localnicii și vizitatorii sunt așteptați să se bucure de activitățile planificate în acest weekend.


Manifestarea se va desfășura în zona Casei de Cultură, pe Bdul Minerilor și Strada Jiului. Vor fi amenajate standuri cu produse tradiționale, terase și zone de agrement pentru a oferi o experiență plăcută participanților. De asemenea, va exista un parc de distracții dedicat copiilor.

Un aspect important al acestui feveniment este că nu se vor cheltui fonduri din bugetul local. Întreaga manifestare, inclusiv scena, sonorizarea, lumini și plata artiștilor, este organizată pe cheltuiala partenerilor, în special Promediarecord. Primăria orașului Rovinari va oferi gratuit locația pentru desfășurarea evenimentului.


De asemenea, participanții se vor bucura de prezența unor invitați speciali precum Jador, Karmen, Amna, Adda și YNY SEBI.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *