PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC

La data de 16 octombrie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt,  efectuează 9 percheziții domiciliare, în județul Olt și municipiul București, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii  de trafic de droguri de risc.

Din materialul probator administrat a rezultat că 4 persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani, ar fi procurat, deținut și comercializat canabis (drog de risc)  către consumatori din județul Olt și municipiul București, cu 60 de lei pentru un gram.

Audierile se desfășoară la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate București și Craiova, jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a transmis IPJ Olt.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *