Sancțiuni de peste 170 de mii de lei, date de polițiștii gorjeni în weekend

În weekend-ul 11-13 octombrie, peste 350 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Gorj au desfășurat acțiuni de amploare, cu efective mărite, pe arterele principale deschise circulației rutiere din județul Gorj, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care lezează viața și integritatea fizică a persoanei, avutului public și privat, ordinea și siguranța publică, precum și a actelor de indisciplină manifestate de conducătorii auto și alte categorii de participanți la trafic.


În acest sens, în cele trei zile polițiștii dispuși în numeroase filtre au legitimat peste 1.400 de persoane, au verificat aproape 900 de autovehicule, fiind efectuate 627 de testări cu aparatele din dotare, de către polițiștii rutieri. Cele mai multe amenzi au fost date pentru viteză neregulamentară.

Ioana Nanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj


Structurile MAI acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune.
Acțiunile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *