Locuitorii orașului Rovinari se alătură unei campanii desfășurate la nivel național!

Campania „România Reciclează” are o importanță majoră la nivel național, având ca scop principal protejarea mediului înconjurător prin încurajarea reciclării. Libertatea de a renunța la aparatură învechită va avea loc în data de 29 octombrie 2024, în orașul Rovinari.


Acest eveniment va oferi localnicilor oportunitatea să aducă aparatura electrică sau electronică pe care o păstrează din comoditate sau nostalgie. Organizatorii vor stabili un punct fix de colectare, unde aceasta va putea fi predată într-un mod eco-friendly și convenabil.


A IX-a ediție a campaniei „România Reciclează” vine cu un slogan sugestiv: „Păstrează amintirile, dar renunță la aparatele electrice vechi și nefuncționale”. Acest mesaj îndeamnă populația să renunțe la aparatele electrice vechi, care nu mai sunt utile, dar care pot fi reciclate în mod responsabil.


Localnicii din Rovinari au la dispoziție mai multe modalități de predare a aparaturii electrice vechi. Aceștia pot alege să livreze personal aparatura într-un punct de colectare stabilit de administrația locală. De asemenea, există opțiunea ca un reprezentant să preia aparatura de la domiciliu, printr-o simplă solicitare telefonică la numărul 031.827.0000.


Tombola organizată în cadrul campaniei „România Reciclează” oferă participanților oportunitatea de a câștiga premii atractive. În schimbul deșeurilor predate, fiecare participant va primi taloane de participare la tombola cu echipamente electrice noi.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *