BĂTRÂN DE 96 DE ANI DISPĂRUT DE LA DOMICILIU, SALVAT DE POLIŢIŞTI

Ieri seară, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizaţi de o femeie, din comuna Afumați, cu privire la faptul că bătranul pe care îl îngrijeşte, în vârstă de  96 de ani, nu se mai află de la domiciliul său, din localitate.

La nivelul Poliției Municipiului Băilești s-a constituit un colectiv de lucru, format din poliţiştii subunității şi Secției 8 Poliţie Rurală Rast, care s-au mobilizat imediat, în vederea găsirii bătrânului, prin constituirea de echipe auto şi pedestre.

Căutările s-au desfăşurat atât pe raza comunei Afumaţi, cât şi în extravilanul localităţii.

În urma activităților de căutare şi scotocire efectuate pe un câmp cu vegetaţie densă, din extravilanul localităţii, în jurul orei 01.00, bătranul a fost găsit de poliţişti la aproximativ un km de locuinţa sa, dezorientat și în imposibilitatea de a se deplasa.

Având în vedere vârsta înaintată a acestuia, bătranul a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru efectuarea de investigaţii de specialitate.

La activităţile de căutare au participat şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj şi ISU Dolj precum şi voluntari.

Îi felicităm pe colegii nostri pentru profesionalismul şi capacitatea imediată de mobilizare de care au dat dovadă!, a transmis IPJ Dolj.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *