Grijă pentru noi, românii…

Dacă mai era cazul să vă întrebați de unde grija pentru România, vă reamintesc un aspect major: e deja campanie. Iar Nicolae Ciucă, președinte PNL și prezidențiabil, vine și ne povestește câte în lună și în stele:
„Agenția de rating S&P a reconfirmat ratingul de țară al României la BBB-/A3, o dovadă a stabilității economice la care contribuie în mod direct toți cetățenii și companiile care sunt buni platnici.


Vreau să mulțumesc tuturor celor care și-au achitat la timp obligațiile fiscale. Bonificația de 3%, acordată de Guvern prin Ministerul Finanțelor, pentru care Partidul Național Liberal a depus un amendament în Parlament în vederea creșterii acesteia la 5%, este un gest de apreciere din partea statului pentru responsabilitatea voastră. Cei care muncesc și își plătesc obligațiile fiscale contribuie la menținerea echilibrului economic.


Însă, pentru a consolida aceste rezultate, îi cer Guvernului Ciolacu să depună la Comisia UE un plan fiscal-bugetar concret care să includă:

  • Creșterea investițiilor din fonduri naționale, alături de menținerea celor din fonduri europene, cu alocări specifice pentru autoritățile locale;
  • Reducerea cheltuielilor curente ale statului pentru a ajusta deficitul bugetar;
  • Continuarea absorbției fondurilor europene din PNRR și Politica de Coeziune, așa cum s-a realizat cu succes în 2022-2023.
    Prin aceste măsuri și prin contribuția voastră putem asigura un viitor stabil și prosper pentru România.

#ÎnSlujbaȚării

#PNL”

Ionuț Catrina

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *