CSM a pierdut cu Vâlcea, dar își menține echilibrul: “Nu trebuie să ne facem griji”

CSM Târgu Jiu a cedat în fața formației SCM Râmnicu Vâlcea, scor 28-34, într-un meci contând pentru etapa a șasea a Ligii Florilor. Gorjencele au fost mai bune în primul act, 16-13, dar oboseala și lipsa de soluții și-au spus cuvântul în partea a doua a confruntării.


Gilda Simao a dat din nou recital pentru formația gazdă. Jucătoarea din Angola a făcut un joc perfect în prima repriză și a terminat meciul cu 9 goluri. Din păcate, Maria Gavrilă nu a putut fi recuperată pentru această confruntarea, iar variantele tot mai puține s-au văzut în linia de 9 metri, mai ales că Laura Moldovan și Fanta Keita au revenit, recent, după accidentări. Vâlcea a echilibrat jocul din primele minute ale reprizei secunde și a preluat conducerea în minutul 40. Echipa lui Bent Dahl s-a distanțat pe finalul confruntării și a bifat o nouă victorie la Târgu Jiu.

În ciuda ultimelor înfrângeri, jucătoarele și staff-ul CSM-ului își păstrează încrederea că va fi un sezon reușit. Ana Ciolan a declarat că echipa are valoarea necesară pentru a se menține în Liga Florilor. Diferența s-a făcut la decizii, a adăugat pivotul.


Ana Ciolan, CSM Târgu Jiu


Antrenorul Liviu Andrieș crede că totuși oboseala și-a spus cuvântul. CSM a debutat cu o serie de meciuri tari, dar până în iarnă întâlnește și adversare cu același obiectiv.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu


Vineri, 18 octombrie, CSM Târgu Jiu va evolua în deplasare, la Dunărea Brăila.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *