Craiova: Spitalul Filantropia beneficiază de o unitate nouă de supraveghere și tratament avansat al pacienților cardiaci critici

Continuăm investițiile și dezvoltarea sistemului medical în spitalele subordonate Primăriei Municipiului Craiova. Spitalul Filantropia beneficiază de o unitate nouă de supraveghere și tratament avansat al pacienților cardiaci critici, în urma unei investiții din fonduri europene„, a transmis primarul Craiovei, Olguta Vasilescu.

Cu o capacitate de șase paturi, noul compartiment este dedicat pacienților cu boli cardiovasculare severe, asigurând servicii medicale de înaltă calitate privind diagnosticarea, stabilizarea, tratamentul și supravegherea pacienților cu sindrom coronarian acut, insuficiență cardiacă acută, tahiaritmii, bradiaritmii, tromboemolism pulmonar, șoc cardiogen etc.

Compartimentul dispune de aparatură medicală de înaltă performanță, inclusiv o stație centrală de monitorizare permanentă a funcțiilor vitale și de asigurare a suportului vital pacienților internați.

Noul compartiment va deveni funcțional odată ce va fi obținută autorizarea din partea Ministerului Sănătății.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *