Gemenii din Târgu Jiu, găsiți într-o garsonieră din Arad

Au fost găsiți gemenii din Târgu Jiu, dați dispăruți din data de 16 septembrie. Cei doi minori, de 15 ani, au fost identificați pe raza municipiului Arad.


Copiii au fost găsiți de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad. Și părinții au venit la fața locului.

Luni 16 septembrie, minorii nu s-au mai întors acasă de la școală. Motivul invocat a fost o ceartă cu tatăl lor. Potrivit mai multor informații, ei au sustras 1.000 de euro din casa părinților, au ajuns în Arad, unde au închiriat o garsonieră în regim hotelier.


Cel care le închiriase locuinţa a aflat că minorii sunt căutaţi la nivel naţional, astfel că a contactat poliţia. Polițiștii au pretins că sunt angajați ai unei firme de distribuție gaze, iar atunci când băieţii au deschis uşa, au intrat în locuință, împreună cu părinţii copiilor, care au fost surprinşi de prezenţa lor, dar nu s-au împotrivit acţiunii de preluare.


Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *