Accident la Runcu între un microbuz și un autobuz

În aeasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, la intersecția D.N. 67 D cu D.J. 672 C, a avut loc un accident rutier, în urma coliziunii dintre un microbuz și un autobuz de transport persoane, fiind acordate îngrijiri medicale la 8 persoane, a transmis IPJ Gorj.

În jurul orei 06:00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs intre un microbuz si un autobuz pe raza comunei Runcu, satul Răchiți, a transmis ISU Gorj.

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare, o autospeciala pentru transport victime multiple si 2 ambulante SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 5 ambulante din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma evenimentului rutier au rezultat 8 victime (5 femei si 3 barbati), dintre care 2 incarcerate (un barbat si o femeie).

S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a persoanelor încarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte victime.

Toate cele 8 persoane au fost constiente, cooperante si au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgențe a Spitalului din Tg-Jiu.

Conducatorul auto al autobuzului a fost evaluat medical la fața locului, dar e refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Nu stim cu exactitate numarul persoanelor implicate din cauza faptului ca o parte dintre pasageri au parasit locul accidentului inaintea sosirii echipajelor noastre de interventie.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *