Poliţiştii olteni, activitate de pregătire a membrilor comunității moto, privind conduita preventivă în trafic

Poliţiştii olteni au fost prezenți, sâmbătă, alături de cei peste 250 de motocicliști, în vederea desfășurării în condiții optime și fără evenimente neplăcute a paradei moto.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat o activitate de pregătire a membrilor comunității moto, privind conduita preventivă în trafic, în vederea reducerii riscului rutier.

Activitățile au fost desfășurate cu ocazia festivalului „South Side Biker Fest”, organizat la Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt”, din municipiul Slatina.

Activitatea a îmbinat pregătirea teoretică cu cea practică, iar cei peste 250 de motocicliști au beneficiat de informațiile și îndrumarea polițiștilor.

Această activitate, de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicați motocicliști, urmărește atât informarea conducătorilor auto, cât și a motocicliștilor, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere în care aceștia sunt implicați, precum și creșterea gradului de responsabilizare a acestei categorii de participanți la trafic.

Respectarea legislației rutiere salvează vieți!

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *