Gorj: Accident în care a fost implicat un microbuz școlar

În cursul zilei de astăzi, 11 septembrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN 66, în comuna Bâlteni, sat Cocoreni, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un microbuz destinat transportului de elevi.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că un bărbat, de 62 de ani, din comuna Bâlteni, județul Gorj, în timp ce ar fi condus un microbuz școlar (fără pasageri), din direcția orașului Rovinari către Turceni, pe DN 66 Cocoreni, ar fi efectuat manevra de virare la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 55 de ani, din Plopșoru, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 55 de ani, care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Rovinari, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0,00.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *