Bărbați din Olt, reținuți pentru furt calificat

Doi bărbați au fost reţinuţi, luni, de polițiștii Serviciului de Ordine Publică Olt pentru furt calificat. Suspecții ar fi furat aproximativ 800 de litri de produs petrolier.


Cei doi sunt din orașul Potcoava și au 31, respectiv 38 de ani. Ei sunt bănuiți că, în perioada 9 iulie – 2 august, ar fi sustras aproximativ 800 de litri de produs petrolier cu ajutorul unei instalații artizanale montate pe o conductă ce aparține unei societăți comerciale cu profil de transport de produse petroliere.
Pe 17 august, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare la locuințele celor doi bărbați bănuiți de comiterea faptei. În urma verificărilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri care privesc posibila activitate infracțională.

Pe numele celor doi bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.Cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *