Severin: Accident mortal pe centură. Doi tineri și-au pierdut viața

Un accident rutier grav a avut loc miercuri dimineață pe Centura Drobeta Turnu Severin.
Au fost implicate un autoturism și un TIR. Două persoane și-au pierdut viața în urma coliziunii dintre cele două autovehicule.


”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Centura Drobeta Turnu Severin (E 70), judeţul Mehedinţi, s-a produs un accident rutier între un autotren şi un autoturism, în urma căruia două persoane din autoturism sunt încarcerate, inconştiente”, anunţa inițial Centrul Infotrafic.


Traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri, fiind deviat pe strazi din municiul Drobeta Turnu Severin.
Salvatorii au intervenit de urgență la fața locului, cu mai multe autospeciale.

„Cu puţin timp în urmă, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru descarcerarea a două persoane, victimele unui accident rutier, produs între un autoturism şi un autotren, pe centura ocolitoare a municipiului. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de descarcerare, o autospecială stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ”, transmis ISU Mehedinţi.


Pompierii au descarcerat victimele din autoturism, care, din nefericire, au fost declarate decedate de către medicul SAJ.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *