Incendiu de vegetație în Vâlcea. Gospodărie mistuită de flăcări

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Zătreni. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de intervenție din cadrul Stației de Pompieri Grădiștea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Forțele de intervenție au fost suplimentate de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Hurezani a ISU Gorj și cu încă două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentul de Pompieri Drăgășani.

S-a acționat cu prioritate pentru protejarea și salvarea a trei gospodării și a fondului forestier, aflate în proximitatea incendiului, concomitent cu operatiunile pentru localizare și lichidarea incendiului. Casa nu era locuită și nu au fost persoane surprinse de incendiu.

S-a reușit, cu eforturi considerabile, salvarea celor trei gospodarii și a fondului forestier din zonă. Incendiul de vegetație a fost lichidat. Au ars cca 10 ha de vegetație uscată și litieră, transmite seintamplainvalcea.ro

.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *