Accident la Câmpu Mare

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier la intersecția dintre Câmpu Mare cu Albeni. În eveniment au fost implicate două mașini, una dintre ele, rasturnându-se.

„Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs in zona Câmpu Mare in care au fost implicate două autoturisme, iar in urma impactului unul dintre acestea s-a rasturnat.
Întâmplator, la momentul impactului in zona se aflau unul dintre colegii nostri aflat in timpul liber si un politist care au oprit pentru a le acorda ajutor persoanelor implicate. Șapte persoane se aflau in cele două autoturisme, din fericire, doar una dintre ele suferind leziuni usoare.
La fata locului s-au deplasat o autospeciala pentru descarcerare pentru asigurare de masuri de protectie specifice si o ambulanta din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj.
Persoana care a suferit leziuni este o femeie in varsta de 30 de ani si urmeaza sa fie transportata la spital pentru investigatii medicale suplimentare.
Fiica doamnei, o fetita in varsta de șase ani, nu a suferit leziuni vizibile, dar o sa mearga la spital cu mama
” transmite ISU Gorj.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *