Grindeanu a explicat cum stă treaba cu ceasul său devenit subiect de presă. Săgeți către un politician celebru

Aflat pe șantierul tronsonului 1 al DEx12 Craiova – Pitești, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a explicat cum stă treaba cu ceasul său devenit subiect de presă. El a trimis săgeți către un politician celebru, cu un ceas care a stârnit, de asemenea, controverse. 

Totul a pornit de la gestul său de zilele trecute, când și-a scos ceasul de la mână și l-a băgat în buzunar înainte de a susține declarații de presă pe un ciot al Autostrăzii A0 Sud.

„Vă rog să verificați în arhive, am același ceas pe care îl am de ani buni, care a avut o problemă la telescopul de aici, s-a rezolvat, o mică problemă, de aia l-am dat jos. Dacă era un ceas scump l-aș fi avut în declarația de avere, deci nu e… dar am înțeles că există această preocupare venită din partea unora care au tot împins această știre. Vă rog, verificați, în ultimii ani, pe toate pozele sunt cu același ceas”, a spus Grindeanu după verificarea lucrărilor pe Tronsonul 1 și Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești.

Grindeanu a explicat cum stă treaba cu ceasul devenit subiect de presă. Săgeți către un politician celebru de la PNL

Ministrul a continuat afirmând că „știrea împinsă” pe acest subiect este mai „ieftină decât batistuța unora” și „eu am un singur ceas”. „Sunt în stare să fac schimb cu ceasul unuia care merge la piață. Facem schimb! Pe loc! Cu unul care a mers la piață, știți la cine mă refer. Acum! Eu sunt de acord să fac lucrul ăsta”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Aluziile ministrului sunt la adresa prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan (foto), care în noiembrie 2023 și-a etalat la piața din Șimleul Silvaniei un ceas Rolex de 30.000 de euro. În încercarea de a părea populari, liderii liberali – Nicolae Ciucă, Lucian Bode și Daniel Buda – și-au dat întâlnire la piață, în Șimleu Silvaniei. Europarlamentarul Rareș Bogdan, un împătimit al modei, a surprins prin ținuta mai potrivită pentru Milano decât pentru județul Sălaj și prin ceasul Rolex Yacht-Master 40.

euroolteniainfo.com

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *