Handbalistele de la CSM au pierdut primul amical al verii

maria gavrila

Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut primul amical disputat în această vară. Gorjencele au fost învinse, pe teren propriu, de SCM U Craiova.


Cu o portăriță în mare formă, Jovana Risovic, echipa antrenată de Ovidiu Mihăilă s-a impus cu 27-21. La pauză scorul a fost 9-14. Craiovencele au câștigat și cele 15 minute adiționale, în care antrenorii Liviu Andrieș și Ovidiu Mihăilă au testat și fetele mai puțin experimentate, scor 7-8.


Ira Zinatullina a fost cea mai bună marcatoare de la CSM, cu 5 goluri. Antrenorul Liviu Andrieș nu s-a putut baza la această confruntare pe Gilda Simao și Laura Moldovan. Principalul gorjencelor a spus că echipa sa este în grafic în acest moment al pregătirii.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu


Junioarele Alesia Cișmașu, Ana Maria Chirea și Ancuța Minodora au prins minute în partida cu formația din Bănie.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu


Următorele jocuri de pregătire pentru CSM Târgu Jiu vor avea loc tot în Sala Sporturilor din municipiu, în cadrul Memorialului “Mircea Pașek”, în perioada 9-11 august.


CSM TÂRGU JIU: Amandine Balzinc, Ljubica Nenezic, Andreea Chetraru – Alexandra Maria Gavrilă Frațilescu 2g, Ana Ciolan, Florența Ilie, Oana Bucă, Bianca Ștefania Chiriță, Ira Zinatullina 5g, Andreea Chiricuță 2g, Iuliia Andriichuck 4g, Ana Maria Lopătaru 1g, Fanta Keitha 2g, Maria Petrovic 2g, Yevheniia Levchenko 3g, Alesia Cișmașu, Ana Maria Chirea, Ancuța Minodora.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *