ACCIDENT RUTIER PE D.N. 55, ÎN AFARA LOCALITĂŢII ROJIŞTE

În cursul zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 55, în afara localităţii Rojişte. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au stabilit că o tânără de 33 de ani, din localitatea Mârşani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 55, din direcţia Craiova către Bechet, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu două autoturisme ce circulau din sens opus, conduse de doi bărbaţi de 20, respectiv 35 de ani, din judeţul Dolj.

Ulterior impactului, autoturismul condus de femeie a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, o femeie de 53 de ani, din comuna Rojişte, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *