Angajații CEO, protest în fața sediului companiei. Oamenii au amenințat cu greva foamei

Zeci de foști angajați ai Complexului Energetic Oltenia au protestat, luni, la sediul companiei energetice din Târgu Jiu. Este vorba despre persoanele cărora nu le-au mai fost prelungite contractele individuale de muncă.


124 de salariați au fost dați afară de la CEO din cei aproximariv 1.800 angajați pe baza unor contracte pe perioadă determinată. Ei au fost angajați în urmă cu doi ani, iar înțelegerile au fost prelugite din șase în șase luni. A fost nevoie de personal pentru a acoperi lipsa de angajați plecați prin pensionare. Acum oamenii sunt disperați și amenință cu greva foamei.Mulți spun că au avut sarcini suplimentare, iar disponibilizările nu s-au făcut pe criterii corecte

VOX ANGAJATI


În urma protestului desfășurat în data de 1 iulie 2024, în fața sediului Complexului Energetic Oltenia, reprezentanții protestatarilor au fost primiți la discuții de către membrii Directoratului societății și Directorul Direcției Resurse Umane.

Conducerea societății apreciază deschiderea la dialog a protestatarilor și își exprimă speranța că, printr-o colaborare constructivă, se vor putea găsi soluții viabile pentru toți angajații afectați”, a transmis Complexul Energetic Oltenia prin intermediul rețelelor de socializare.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *