Peste 400 de persoane s-au adunat sâmbătă seara la “Balul Vânătorilor” din Târgu Jiu, eveniment ce a avut loc la restaurantul Dolce Vita Ballroom. Toţi cei prezenţi au avut parte parte de o petrecere pe cinste, cu mâncăruri alese, băuturi rafinate, candy- bar, muzică și dans.
Fiind un bal al vânătorilor, evident că în meniu au fost preparate cu specific vânătoresc. Însă, nu a lipsit nici friptura din oaie și pui, făcută la rotisor de celebrul Marin Proțap.
Marin Proțap, bucătar
Balul a adunat la Târgu Jiu vânători din toate colțurile țării, dar și câțiva politicieni. Au fost prezenți senatorul Ion Iordache, edilul de la Rovinari, Robert Filip, dar și primarul Marcel Romanescu, împreună cu viceprimarul Bogdan Bejinaru și directorul de la Edilitara, Adrian Dăianu. Petrecerea vânătorească are deja o tradiţie de 6 ani de zile.
Dumitru Vasilescu, organizator
Alexandru Motoc, manager Dolce Vita Ballroom
Atmosfera a fost întreținută de Cosmin Marta, Dumitru Vasilescu, Adi Ologu Florica Tomoioagă, Iasmina Marta și Dani Cotan, acompaniați de taraful Vică Argint. Invitatul special al serii a fost comediantul Radu Pietreanu, gorjean de origine.
Petrecerea s-a încheiat târziu în noapte, toţi participanții declându-se mulțumiți de organizare.
Invitat
La bal a fost organizată şi o tombolă cu premii, la care a putut participa fiecare dintre cei prezenţi, prin achiziţionarea unui bilet.