Manu Tomescu: ”Nu sunt un erou, doar respect statutul de sindicalist!”

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, spune că nu se consideră un erou, ci doar un lider de sindicat care își respectă statutul de sindicalist. Această declarație vine în urma sutelor de mesaje primite pe pagina sa de socializare după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a admis recursul în interesul legii 197/2021, iar casele de pensii vor trebui să aplice legea prin care minerii și energeticienii se vor pensiona mai devreme cu 13 ani.


Manu Tomescu este văzut și considerat drept un luptător în această bătălie pentru recunoașterea drepturilor minerilor și energeticienilor. Acesta a participat și a condus sutele de proteste care au avut loc pentru o perioadă de mai bine de doi ani. Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari a ținut să le mulțumească tuturor colegilor săi pentru implicarea de care au dat dovadă și spune că mai au mult de luptat având în vedere drepturile minerilor și energeticienilor.

Manu Tomescu, Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari

De asemenea, acesta mai spune că, în prezent, reprezentanții CEO trebuie să pună presiune pe puterea politică pentru ca minerii și energeticienii să primească sumele de bani retroactiv, adică undeva la 100 de mii de lei.

Manu Tomescu, Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *