Vom putea merge la biserică de Paște

Credinciosii vor putea participa la slujbele de Inviere. In noaptea de Paste va fi permisa circulatia persoanelor in afara locuintei pana la ora 2. 
Această măsură se aplică atât în cazul creștinilor catolici care vor sărbători Paștele pe 4 aprilie, cât și în cazul Paștelui Ortodox, care va fi pe 2 mai. Cei care vor merge la Slujba de Înviere vor fi nevoiți să respecte toate regulile de protecție sanitară. Se vor purta măști și se va respecta distanțarea sanitară. De asemenea, din această seară vor intra noi restricții. Astfel, în localităţile unde incidenţa de infectare cu COVID-19 trece de 4 la mie, circulaţia în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică va fi permisă până ora 20.00, iar activitatea operatorilor economici se va desfăşura până la ora 18.00. De asemenea, în cazul în care se va depăşi incidenţa de 7,5 la mia de locuitori, măsurile vor fi valabile şi în timpul săptămânii.
Operatorii economici care au activitatea de fitness ca profil vor avea activitatea suspendată acolo unde incidenţa depăşeşte 4 la mie şi se va relua activitatea când incidenţa scade sub 3,5 la mie.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *