FOTO! Parcul din zona Lido va trece printr-un amplu proces de modernizare

Parcul din zona Lido urmează a fi modernizat. Anunțul a fost făcut de viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru. Acesta a transmis că administrația locală are în vedere reamenajarea spațiilor verzi, amplasarea de mobilier nou, dar și asigurarea unui iluminat modern. De asemenea, va fi reabilitat și locul de joacă.

“Parcul din zona Lido (inclusiv locul de joacă) va fi modernizat în perioada următoare și avem deja un proiect în acest sens. Ca și în cazul celorlalte zone verzi pe care le-am refăcut recent, se va interveni pentru reconfigurarea aleilor, plantarea de arbori, acoperirea întregii suprafețe cu rulouri de gazon, instalarea de sisteme de irigat și amplasarea de mobilier nou. Va fi modernizat sistemul de iluminat, cu accent pe iluminatul peisagistic cu proiectoare care vor pune în valoare elementele dendrologice. Acordăm o atenție deosebită acestor zone verzi care au un rol deosebit de important în revitalizarea cartierelor, asigurând nu numai un aspect plăcut, dar și spații deosebite pentru petrecerea timpului liber”, a scris, pe rețelele de socializare, viceprimarul Bogdan Bejinaru.

Aura Pîrvuleț

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

bogdan

bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *