Festivalul „Geagu Cătăroiu” de la Tismana se deschide pe 24 mai

A șasea ediție a Festivalului de muzică lăutărească „Geagu Cătăroiu” va avea loc în perioada 24-26 mai, în pădurea Șarșori din Tismana. Sunt așteptate în concurs tarafuri din Gorj, Vâlcea, Mehedinți, Harghita, Suceava și Cluj. Spectacolul va fi transmis live pe Televiziunea Accent.


Fiecare seară va aduce în fața spectatorilor, la finalul evoluției concurenților, tarafuri consacrate, în recitaluri de excepție.


Astfel, vor urca pe scenă Cristi Cătăroiu și Gabi Buzner Cătăroiu, Taraful Vasile și Nuți Tapotă, dar și un taraf din Bulgaria. Totodată, spectatorii se vor întâlni cu Niculina Stoican și Taraful Blondea. Spectacolul va începe în fiecare zi la ora 15.00 și se va termina târziu în noapte.


De asemenea, festivalul de la Tismana va aduce și o seamă de meșteri populari, din județul Gorj, dar și din țară, vizitatorii fiind așteptați cu o expoziție și cu ateliere în cadrul cărora îi vor vedea pe meșteri la lucru.
Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local și Primăria Tismana, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Casa de Cultură Tismana și Asociația „La Tismana într-o grădină”.

Aura Pîrvuleț

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

bogdan

bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *