Plecările din PNL Gorj continuă?!

Se anunță plecări masive din Partid Național Liberal Gorj! Ion Stamatoiu, primarul PSD din comuna Scoarța, spune că plecarea primarului din Turcinești, Dumitru Modrea, reprezintă doar începutul unei migrări în masă către alte formațiuni politice și a altor reprezentanți din PNL.


Situația nu este una tocmai roz în PNL, în urma deciziilor luate de senatorul PNL Ion Iordache, de a dizolva mai multe organizații din județ, fiind vorba despre organizația municipală de la Târgu Jiu, cele de la Turcinești, Bolboși și Prigoria.


Ion Stamatoiu spune că s-au anunțat și alte persoane care vor să părăsească partidul, pe surse fiind vorba și despre Dumitru Leuștean, primarul de la Novaci.

Ion Stamatoiu, primar Scoarța


Întrebat dacă vor mai pleca și alte persoane din PNL, liberalul Ion Iordache spune că bătălia nu este despre a ”fura” sau ”vâna” persoane de la alte formațiuni politice. Scopul său este doar de a forma echipe puternice, capabile să conducă localitățile din județul GORJ.

Ion Iordache, președinte PNL Gorj

Casiana Hîncu

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

bogdan

bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *