Comună gorjeană, bogată în ape termale

Comuna gorjeană Câlnic este bogată în ape termale, care au proprietățile celor de la Bala.Dacă ar putea fi duse la final mai multe procedure, comuna Câlnic ar putea fi denumită chiar staţiune balneară.


Din păcate, autorităţile se confruntă cu mai multe probleme deoarece forajul este pe terenul unor localnici care nu au forța financiară să investească, dar nici nu vând terenul sau cer mulți bani.
Autorităţile locale din Câlnic transmit că apa termală care iese din foraj are proprietățile băilor din comuna Bala. Dezvoltarea unei stațiuni balneare ar fi un mare câștig în primul rând pentru comuna Câlnic, dar și pentru județul Gorj, au ţinut să menţioneze aceştia.


Dumitru Vulpe s-a gândit de-a lungul timpului să amenajeze ceva, însă legislația în vigoare nu prea le permite, ca autoritate publică locală, să facă prea multe. Terenurile pe care sunt forajele aparțin unor cetățeni. Ca să se poată dezvolta ceva acolo trebuie să se achiziționeze terenul, iar cetățenii cer niște sume ireale. În zonă au venit doi investitori care au vrut să facă aici o stațiune, dar nu s-au înțeles la preț cu proprietarii terenurilor și au renunțat.

Casiana Hîncu

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *