Ultima ora: O autospecială a poliției a fost lovită de un șofer, care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Un tânăr de 23 de ani, din județul Argeș, cu permisul de conducere suspendat, a fost urmărit pe străzile din Târgu Jiu, deoarece a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. În plus, în timpul urmăririi, a avariat o autospecială.
„La data de 22 ianuarie a.c., ora 15:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Victoriei din municipiul Târgu-Jiu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism, însă acesta nu a oprit, polițiștii pornind în urmărirea sa. Conducătorul auto a abandonat autoturismul pe strada 30 Decembrie, fără a-l asigura corespunzător, acesta punându-se în mișcare și acroșând autospeciala de poliție, oprită regulamnetar în spatele său. În urma impactului, a rezultat avarierea ușoară a autospecialei de poliție. Polițiștii au pornit în urmărirea pedestră a conducătorului auto, acesta fiind identificat pe strada Corneliu Coposu din municipiul Târgu-Jiu. Procedând la verificarea în bazele de date, polițiștii au stabilit că este vorba de un tânăr de 23 de ani, din comuna Boteni, județul Argeș, care are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care are suspendat acest drept. Totodată, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *