Ultima ora: Un bărbat din Borăscu a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Un mal de pământ s-a surpat peste un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Borăscu. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, acesta nu a mai putut fi salvat.

“În jurul orei 12:30, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un mal de pamant care s-a surpat peste o persoană în comuna Borăscu. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni care au constatat că persoana fusese scoasă de către colegii alături de care efectua lucrări la rețeaua de canalizare. Persoana se afla în stare de inconstiență, iar echipajele au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul în vârstă de 37 ani”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Aura Pîrvuleț

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *