Ultima ora: Primăria Târgu Jiu va demara licitațiile pentru un amplu proiect din municipiu

Primăria Târgu Jiu pregătește demararea construcției a 100 de blocuri, unul dintre cele mai mari proiecte de până acum. Este vorba de locuințe sociale, destinate în special tinerilor. Primele două proiecte, în valoare de 11 milioane de euro – 20 de blocuri în strada Narciselor și 10 blocuri în Strada Marin Preda – au fost aprobate la sfârșitul anului trecut, iar acum, a fost semnat și contractul în valoare de peste 33 de milioane de euro pentru restul de 70 de clădiri, ce vor fi construite în strada Marin Preda. Așadar, firmele de construcții vor avea mult de lucru în acest an.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2023/01/vox-romanescu-1.mp3

Potrivit edilului, locuințe vor fi dotate cu panouri fotovoltaice. În total, vor fi 600 de apartamente, ce ar putea fi gata în aproximativ 4 ani. Municipalitatea are obligația de a asigura utilitățile până la limita de proprietate, iar restul investiției va fi suportată prin PNRR.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu
https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2023/01/vox-romanescu-2-PING.mp3

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *