A 13-a înfrângere pentru echipa de baschet

Baschetbaliștii gorjeni au cedat confruntarea de la Pitești. CSM Târgu Jiu a fost învinsă cu 88-73 de către FC Argeș.


Gazdele au dominat întâlnirea din Trivale, și-au adjudecat trei din patru sferturi și i-au administrat trupei conduse de Kresimir Basic al 13-lea eșec în Liga Națională. Noam Weinberg a debutat la formația oaspete, pentru care a reușit 3 puncte și 3 recuperări în aproape 17 minute petrecute pe parchet. Cel mai bun marcator al gorjenilor a fost Dylan Frye cu 19 puncte. Shamiel Stevenson a adăugat 15 puncte, iar Porter Troupe a terminat partida cu 12.

”Din păcate mingile pierdute ne-au costat meciul, sau cel puțin un rezultat mai bun. În momentele importante am cedat mingile foarte ușor dacă nu chiar într-un mod prostesc, iar în apărare, la minge, nu am fost destul de agresivi. Însă cum poți sa câștigi un meci cu 22 de mingi pierdute”, a concluzionat principalul croat.

CSM Târgu Jiu va juca etapa viitoare, pe teren propriu, cu SCM U Craiova. Partida este programată sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 18.00.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *