Tragedie la Cariera Jilț Sud: Trei persoane decedate și opt au fost rănite! A fost activat planul roșu de intervenție

Accident grav, în această după-amiază, în județul Gorj. O tanchetă care transporta mineri spre Cariera Jilț Sud, din Mătăsari, s-a răsturnat. Echipele de intervenție au fost trimise de urgență la fața locului. Autoritățile au activat Planul Roșu.


Oamenii ieșeau din tură și erau transportați cu o tanchetă plină cu tuburi de oxiden, care, la momentul impactului, au căzut peste ei. Se pare că vehiculul s-a răsturnat la trecerea unui podeț.


La fața locului au intervenit trei echipaje SMURD, două echipaje pentru descarcerare, o autospecială transport victime multiple, opt ambulante SAJ și două elicoptere SMURD din cadrul punctelor aeromedicale Craiova și Caraș.


La sosirea salvatorilor, trei mineri au fost găsiți inconștienți. Au fost resuscitați la fața locului, însă, din nefericire, la scurt timp au fost declarați decedați.


Celelalte victime au fost transportate la spitalele din Motru și Târgu Jiu și una a fost preluată de elicopterul SMURD și dusă la Craiova.

Aura Pîrvuleț

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *