Iordache, amendamente pentru CEO

Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, continuă să acționeze în sprijinul Complexului Energetic Oltenia. În urma unor consultări cu reprezentanții CEO, senatorul a propus trei amendamente care vor modifica termenele de închidere a unor grupuri energetice.


Propunerea legislativă cuprinde amânarea retragerii din exploatare a capacității de 975 MW, până la data intrării în exploatare comercială a noilor investiții în capacități pe gaz natural, de 1325 MW ale Complexului Energetic Oltenia, trecerea în rezervă de capacitate a Grup 6 Rovinari, Grup 4 Turceni, Grup 7 Isalnița până la 31 decembrie 2032 și menținerea în funcțiune a grupurilor energetice pe bază de lignit până la procesarea întregii cantități de lignit rezultată din Programul de Închidere a Activității miniere a carierelor.

Totodată, PNL Gorj își propune să asigure Complexului Energetic Oltenia și energiei produse pe bază de cărbune continuitate până la momentul în care investițiile în grupurile noi vor fi realizate și date în folosință.

Aura Pîrvuleț

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *