Țățisme duse la un alt nivel

Rufele, cu cât sunt mai murdare, cu atât mai mult se spală în familie. Știm cu toții proverbul nostru. Eh, se pare că lumea din înalta societate habar nu are că nu e fair-play, mai ales după un deceniu de conviețuire, să arunce cu lături, alimentând troaca mondenului… Caz concret: Shakira și nea Gerard Pique, până mai ieri turturele. Zice-se că nea Gerard, crai de 35 de ani și proaspăt pensionat din fotbalul mare, a călcat strâmb în ultima perioadă. Citiți în ultimii doi ani. Și tot lumea rea spune că artista de origine columbiană s-a (cam) săturat să treacă cu vederea escapadele – mai ales cu aceeași ființă – ale fostului partener de viață, cu care are doi copii minori. După ce s-au despărțit oficial la jumătatea lui 2022, cântăreața a scos pe piață, acum circa o lună, o melodie plăcută auzului, dar care conține săgeți veninoase la adresa fostului iubit. Poftiți mostră de texte, dovadă că femeia defulează prin cântec, dar și o probă că încă iubește. Altfel, nu concepi dintr-astea: „Mergi mult la sală, dar fă-ţi să muncească puţin şi creierul”, „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo”, „Un Rolex pentru un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori” şi „Te-am depăşit şi de asta eşti acum cu cineva ca tine”. Pam-pam! Dramă expusă-n versuri. Nu mai întreb ce-a vrut să spună autorul, e destul de explicit…


La suferința femeii, ex-apărătorul Barcelonei ce credeți c-a făcut? A anunțat că firma Casio este noul sponsor al centrului său de fotbal dedicat sectorului juvenil și… a apărut la volanul unui Renault Twingo. Ăștia doi, deși e clar că le mai pasă unuia de celălalt, duc țățismele nu doar în spațiul public, ci la un next level. Io le-aș recomanda, dacă femeia poate trece peste infidelitatea (repetată, pare-se), să se împace. Singurii câștigați sunt ziariștii de cancan și scandal. Trebuie să pape și gura lor ceva, ă?

Ionuț Catrina

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *