Şi-au găsit “naşul”! Prima înfrângere categorică pentru CSM

CSM Târgu Jiu a cedat fără drept de apel confruntarea cu CS Gloria Bistriţa, disputată sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Meciul din Liga Florilor, transmis în direct pe PRO Arena, s-a încheiat 23-33. Gazdele au început curajos partida, împinse din spate de acelaşi public numeros. Totuşi, echipa adversă s-a dovedit una extrem de arţăgoasă şi nu le-a dat prea multe opţiuni gorjencelor în ofensivă. Extremele au făcut diferenţa în prima parte a meciului, jucătoarele vizitatoarelor fiind mult mai eficiente. CSM a lovit şi de trei ori bara şi, în ciuda intervenţiilor bune ale Ekaterinei Dzukheva, la pauză s-a intrat cu 11-17.

Elevele lui Liviu Andrieş au încercat să se apropie în startul părţii secunde, dar inexactităţile din tabăra noastră au fost taxate de trupa bistriţeană, care s-a dus la opt goluri după 43 de minute, 17-25.Din păcate pentru gorjence, şi Gloria a avut o portăriţă în zi mare, Renata Arruda, iar alb-albastrele nu au reuşit să taie din avantajul consistent al oaspetelor şi au făcut greşeli nepermise în atac. În cele din urmă s-a terminat 23-33, echipa din Transilvania fiind singura care a câştigat detaşat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.


Cea mai bună marcatoare a CSM-ului a fost Ana Ciolan cu 6 goluri, în timp ce Nina Zulic a punctat de şapte ori pentru echipa din Bistriţa-Năsăud.


CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriță, Oana Bucă 3g, Alexandra Gavrilă 1g, Angela Pușcaș 3g, Mirabela Coteț 2g, Ira Zinatullina 2g, Andreea Chiricuță, Pal Ceandani 1g, Florența Ilie, Iulia Andrei, Ana Cătălina Ciolan 6g, Cristina Boian 2g, Katarina Pavlovic 2g, Sabine Klimek 1g. Antrenor principal: Liviu Andrieș. Antrenor secund: Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici.
Atât Sabine Klimek, cât și Liviu Andrieș, au admis că nereușitele de pe parcursul meciului le-au demoralizat pe gazde.


“Au făcut ceea ce ştiam că vor face, dar ne-au surprins pentru că au fost foarte exacte şi foarte puternice. Nu cred neapărat că diferenţa de pe tabelă este reală. Eram conştiente că o să fie un meci foarte greu, pentru că au foarte multe jucătoare cu experienţă, însă, spre deosebire de alte meciuri pe care le-am jucat, astăzi am făcut foarte multe greşeli individuale, am ratat foarte mult de pe unu la unu şi astfel s-a făcut diferenţa. Am fost conduse la mai multe goluri şi asta ne-a pus plumb în picioare, asta deşi în ultimele meciuri am revenit de la diferenţe de 4-5 goluri şi am reuşit să câştigăm. Diferenţa de experienţă şi greşelile noastre au dus la această înfrângere”, a spus Klimek.


“Ştiam că întâlnim un adversar foarte puternic din multe puncte de vedere: ca lot, ca finanţare şi ca experienţă. Cred că diferenţa aceasta mare de scor a fost cauzată de greşelile foarte multe pe care le-am făcut, în special la finalizare. Nerealizările fetelor, chiar ne-au turnat plumb în picioare şi cred că acest lucru ne-a făcut să ne grăbim puţin în atac, nu am mai avut răbdarea să construim şi precipitarea a avut un rol deosebit în acest rezultat. Trebuia să ne aşteptăm şi la un rezultat de felul acesta, pentru că ştim ce ne aşteaptă de acum încolo, şase jocuri foarte grele. E clar că este greu pentru o echipă nou-promovată să ţină acest ritm, dar nu ne aşteptam la o asemenea înfrângere. Nu cred că aceasta este valoarea, calitatea noastă. Este un duş rece pe care ni-l asumăm şi sunt convins că vom trece peste această înfrângere. Trebuie să ţinem capul sus, pentru că suntem bine din punct de vedere al punctelor acumulate.Ţin să mulţumesc publicului, care ne-a susţinut, indiferent de realizări. Sunt convins că vor veni şi la celelalte jocuri,pentru că urmează meciuri foarte tari, cu cele mai puternice echipe din ligă. Nu este ok ceea ce am arătat astăzi, dar trebuie să fim mândri pentru ceea ce am realizat până acum”, a concluzionat Andrieș.


În etapa viitoare, CSM Târgu Jiu se deplasează la Dunărea Brăila.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *