Cărbunele e în afara topului producătorilor de energie electrică

Energia pe bază de cărbune se menține în continuare în afara topului producătorilor de la nivel național. Un motiv este legat și de faptul că după o perioadă cu temperaturi relativ mai scăzute acum acestea sunt din nou în creștere.


Grupurile pe bază de cărbune se află pe locul al patrulea în clasamentul producătorilor de curent electric. Procentul din total este de numai 16%, respectiv o producție de o mie de MWh. Clasamentul este dominat de Hidroelectrica, urmată de energia pe gaze naturale și Nuclearelectrica.


La nivelul Complexului Energetic Oltenia se funcționează în continuare cu un număr de 4 grupuri energetice. La Termocentrala de la Rovinari sunt în funcțiune blocurile energetice numerele 4 și 6. La Termocentrala Turceni este pornit acum blocul energetic numărul 4, iar la Sucursala de la Ișalnița grupul energetic numărul 7.

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *