Şi-au găsit “naşul”! Prima înfrângere categorică pentru CSM

CSM Târgu Jiu a cedat fără drept de apel confruntarea cu CS Gloria Bistriţa, disputată sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Meciul din Liga Florilor, transmis în direct pe PRO Arena, s-a încheiat 23-33.


Gazdele au început curajos partida, împinse din spate de acelaşi public numeros. Totuşi, echipa adversă s-a dovedit una extrem de arţăgoasă şi nu le-a dat prea multe opţiuni gorjencelor în ofensivă.


Extremele au făcut diferenţa în prima parte a meciului, jucătoarele vizitatoarelor fiind mult mai eficiente. CSM a lovit şi de trei ori bara şi, în ciuda intervenţiilor bune ale Ekaterinei Dzukheva, la pauză s-a intrat cu 11-17.


Elevele lui Liviu Andrieş au încercat să se apropie în startul părţii secunde, dar inexactităţile din tabăra noastră au fost taxate de trupa bistriţeană, care s-a dus la opt goluri după 43 de minute, 17-25.Din păcate pentru gorjence, şi Gloria a avut o portăriţă în zi mare, Renata Arruda, iar alb-albastrele nu au reuşit să taie din avantajul consistent al oaspetelor şi au făcut greşeli nepermise în atac.


În cele din urmă s-a terminat 23-33, echipa din Transilvania fiind singura care a câştigat detaşat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.


Cea mai bună marcatoare a CSM-ului a fost Ana Ciolan cu 6 goluri, în timp ce Nina Zulic a punctat de şapte ori pentru echipa din Bistriţa-Năsăud.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *