Ultima ora: Autorul accidentului de la Slivilești, reţinut de poliţişti

A fost prins autorul accidentului mortal produs la Slivilești. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani care, potrivit unor surse, ar fi chiar finul primarului localității Slivilești. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 14 ianuarie a. c., în timp ce polițiștii ridicau autovehiculul implicat în evenimentul rutier, la fața locului s-a prezentat un bărbat de 37 de ani, din comuna Slivilești, care a declarat că este autorul accidentului rutier produs la aceeași dată, în jurul orei 01:00 pe DJ 673 Șiacu. Bărbatul a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar mai apoi audiat. În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului,” au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *