Xavier Cannefax a părăsit formația gorjeană

CSM Târgu Jiu a anunţat că nu se va mai baza pe Xavier Cannefax (33 de ani) pentru restul sezonului. Rezilierea înțelegerii cu jucătorul american s-a produs pe cale amiabilă, începând cu data de 12 ianuarie.


Cel mai probabil, decizia a fost luată de noul antrenor, Kresimir Basic. Croatul a avut la dispoziție două meciuri oficiale și mai multe antrenamente ca să-și dea seama ce jucători se pliază pe stilul său. De altfel, acest lucru a fost explicat și de directorul tehnic Claudiu Alionescu.


”Ne dorim ca exprimarea noastră în teren să se schimbe, vrem să jucăm rapid, dar în același timp așezat, astfel că aveam nevoie de un alt tip de jucător faţă de cum era Xavier Cannefax. Aceasta a fost situația acum, se întâmplă peste tot, nu doar la noi. Îi mulțumim lui Xavier pentru efortul pe care l-a depus la Târgu Jiu și îi dorim multă baftă la viitoarea sa echipă”, a spus Alionescu pentru site-ul oficial al clubului.


Xavier Cannefax a ajuns la CSM Târgu Jiu la începutul lunii octombrie 2022. Fără îndoială, în locul său va fi adus un alt jucător.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *