Ultima ora: Vâlcea: Un șofer drogat a lovit mortal un pieton și a fugit

Un tânăr a lovit un pieton, după care s-a făcut nevăzut. S-a întâmplat aseară, în comuna Șușani, din județul Vâlcea.
Sesizarea privind accidentul a venit de la un bărbat din localitate, care a găsit pietonul căzut pe carosabil, inconștient.
Ajunși la locul incidentului, polițiștii au constatat faptul că persoana în cauză a fost acroșată de un autoturism, conducătorul auto părăsind locul accidentului. Victima era un bărbat de 67 de ani, din comuna Șusani, care, din nefericire, a decedat. În urma investigațiilor, polițiștii l-au identificat pe șoferul vinovat de producerea evenimentului. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența în organism a două substanțe psihoactive. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *