Își dorește redeschiderea carierei miniere din Roșia de Amaradia

Își dorește redeschiderea carierei miniere din Roșia de Amaradia. Este declarația primarului Liviu Cotojman care spune că reprezentanții CEO ar trebui să ia o decizie cât mai curând deoarece edilul a urmărit perimetrul excavat, dar și pe cel nou pentru că se leagă unul de altul și a constatat că se poate folosi pentru exploatarea cărbunelui.


Primarul a transmis că sunt 300 de hectare, proprietăți ale oamenilor, care așteaptă să fie date în folosință agricolă.


Liviu Cotojman, primar Roșia de Amaradia

De asemenea, spune că trebuie deschis un perimetru nou de exploatare a cărbunelui deoarece există o rezervă de cărbune pe 30 de ani, fiind vorba, mai exact de 30 de milioane de metri cubi de cărbune. Este o rezervă importantă şi atractivă pentru Complexul Energetic Oltenia şi în condiţiile în care acum se simte faptul că duce lipsă de cărbune.

Liviu Cotojman, primar Roșia de Amaradia

Liviu Cotojman spune că a avut o discuție cu Daniel Burlan, managerul companiei, și speră ca din primăvară să aibă lucrări astfel încât oamenii să poată beneficia și de terenurile agricole.

Liviu Cotojman, primar Roșia de Amaradia

Casiana Hîncu

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *