Ultima ora: Sute de cazuri de viroze la copii, în doar o săptămână

În doar o săptămână, la Camera de Gardă Pediatrie din cadrul Spitalului Județean din Târgu Jiu, s-au prezentat 300 de de copii cu diverse afecțiuni respiratorii, marea majoritate cu viroze respiratorii, dar și cu pneumonii și bronșiolite.
Tot de la începutul anului și până în prezent, în Secția Pediatrie au fost internați 42 de copii. Astăzi, în Secția Pediatrie se află internați 26 de copii: cinci copii diagnosticați cu gripă, 20 cu afecțiuni respiratorii și un copil diagnosticat cu COVID. Cei mai mulți dintre pacienți au vârste cuprinse între câteva luni și 6 ani. Pentru a fi evitată aglomerarea Camerei de Gardă Pediatrie, conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a decis înființarea celei de a doua ture în Cabinetul Pediatrie din Ambulatoriul Integrat. Astfel, părinții pot aduce micuții la consult, de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 14:00 și 14:00 – 21:00, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie și a certificatului de naștere al copiilor. În prezent, la Secția Boli Infecțioase sunt internați 6 pacienți cu gripă, dar și patru pacienți cu viroze și 5 cu COVID.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *