Ultima ora: Trei cetățeni sirieni ascunși în portbagajul unui autoturism, prinși la Calafat

Poliţiştii de frontieră din Calafat au prins trei sirieni care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat, ascunşi în portbagajul unui autoturism. Mașina era condusă de o femeie, în vârstă de 46 de ani, care s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autoritățile bulgare. În urma efectuării controlului corporal, al bagajelor și al autoturismului, asupra uneia dintre persoane a fost descoperit un document temporar pentru solicitanți de azil, emis de Bulgaria.
În cadrul verificărilor efectuate, s-a descoperit faptul că cele trei persoane nu posedă documente de identitate, declarând verbal că sunt cetățeni sirieni. Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, șoferul, cetățenii sirieni, precum și mijlocul de transport au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *