Ultima ora: Crimă la Reloc Craiova!

Un bărbat de 50 de ani, din Craiova, a fost înjunghiat de un coleg de muncă, în această dimineața. Cei doi lucrau la o firmă care repară material rulant pentru CFR. Bărbatul ar fi fost înjunghiat de mai multe ori chiar în incinta societății unde cei doi lucrau. Echipajele medicale au încercat să-i salveze viața, însă a fost în zadar. Agresorul a fost reținut.

„În dimineaţa zilei de 9 ianuarie, polițiștii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Craiova, un bărbat a fost agresat fizic. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, fiind găsit un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova, în stare de inconștiență. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 50 de ani. Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic. Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind desfăşurate activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri în consecinţă”, precizează reprezentanții IPJ Dolj.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *