Elevii au revenit la ore! Măştile, recomandate în clasă

Elevii s-au întors astăzi în bănci, după cele două săptămâni de vacanţă de iarnă. Ei au început al treilea modul. Până la următoarea vacanță, copiii mai au de așteptat aproximativ o lună și jumătate.


Însă, ținând cont de faptul că în țară a fost impusă alertă de gripă, unitățile de învățământ sunt obligate să respecte numeroase reguli. Astfel, directorii şcolilor trebuie să se asigure că există materialele necesare pentru dezinfectarea periodică a mâinilor și a suprafețelor, că sunt aerisite încăperile dar şi că se respectă eticheta tusei și a strănutului. Totodată, autorităţile sanitare au recomandat triajul zilnic și purtarea măştii de către profesori şi elevi.


Următoarea vacanță este programată în perioada 6 – 26 februarie. Dar, până atunci însă, 23 și 24 ianuarie sunt zile libere de la Guvern, așadar, elevii și cadrele didactice se vor bucura de încă o minivacanță.

Aura Pîrvuleț

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *